Nánai Noémi

Nánai Noémi vagyok, hivatásom, hogy segítsek a nőknek megtalálni az életfeladatukat és azt a munkát, ami igazából nem is munka számukra…

Valójában akkor vagyok a legsikeresebb, ha az, aki hozzám fordul, később akár a hobbijával is képes pénzt keresni. Abban hiszek, hogy a fejlődés a kulcsa mindennek, és ezáltal elérhető a célod, legyen az bármilyen elérhetetlennek tűnő is.

A céljaid elérésében kávéházi coachinggal illetve online tréningekkel tudok segíteni, melyekről bővebben olvashatsz a linkekre kattintva.

Ahhoz, hogy ma más nőknek segíthessek megtalálni önmagukat, először nekem is végig kellett járnom ezt az utat.

A csendo képzések során megtanultam, hogy az élethez való hozzáállásunkat valamelyik szülőnk másolásával alakítjuk ki. A szorgos és intelligens, de középrétegbe tartozó emberek, sokszor nem érnek el a munka világában igazán átütő eredményeket, mert hiányzik a sikeres hozzáállás. Abban hiszek, hogy az online tréningekkel, ill. a coaching során sikerül áttörni azokat az érzelmi és egyéb gátakat, melyek megnehezítik, hogy elérd a hőn áhított célt.

Az elmúlt 10 évben számos önismereti tréningen vettem részt.

2008-ban önismereti meditációs tanfolyamokat végeztem. 2009-ben képzéseken kezdtem önmagamat egy új nézőpontból látni. Megtapasztaltam, hogy minden ember az én viselkedésemet, gondoltaimat tükrözi vissza. 2010 és 2015 között megtanultam, hogy én vagyok életem rendezője. Akár én döntök valamiben, akár nem, akkor is belőlem indul ki egy általam elszenvedett esemény, illetve a sikereim is. Például az, hogy összeveszek az egyik kollégámmal, ha éppen rossz napom van, vagy jól tudom kezelni a hirtelen változásokat. 2013 óta sikerrel használom az agykontroll technikákat. Számos dolgot megteremtettem magamnak, és támogattam több ismerősömet a céljaikhoz vezető út elérésében.

Eredeti végzettségem szerint angoltanár vagyok, de már akkor is az emberi viselkedést irányító motivációk érdekeltek igazán, és nem a tanítás…

Később marketinggel foglalkoztam, ahol szintén az emberi viselkedés, a döntéshozatal, a pszichológia érdekelt igazán. A mai napig rendkívül izgalmasnak tartom azt a folyamatot, ahogy az ember eljut a vásárlás döntő pillanatáig. Szeretem a munkám, és a napjaim nagy részét ma is ez teszi ki, de időközben rátaláltam a coachingra, ami a hivatásommá vált. Rádöbbentem, hogy az egyik legkevésbé kedvelt tulajdonságomat tökéletesen jól lehet arra használni, hogy fejlődhessenek a velem együtt dolgozók. A módszerem lényege, hogy szembesítem a fejlődni vágyót azzal, milyen általa nem ismert tulajdonság, vagy körülmény akadályozza meg célja elérésében.

2014-től a sikerkód tréningeken megtanultam 100%-os felelősséget vállalni az életemért és a munkámért is. Mindezt onnan tudom, hogy abbahagytam a panaszkodást, helyette a megoldásokra fókuszáltam, és ontottam magamból a jobbnál jobb eredményeket, illetve megragadtam a kínálkozó lehetőségeket.

2018 második félévétől célom csoportos női coachingot is tartani. Hiszek abban, hogy nagyon hasznos, ha a coaching esetén laboratóriumi környezetben gondolhatjuk végig, mit érünk el egyetlen apró változtatással az életünkben.

Gyere, tarts velem és találjuk meg együtt a Te valódi hivatásodat!

Ha üzenni szeretnél…

Ha kérdésed van a coachinggal, az online tréningekkel kapcsolatban vagy csak üzenni szeretnél nekem, kérlek használd ezt az űrlapot!